logo

wie wat hoe contact  
 

Wie

Hoe

Contact

 
 
 

Nieuwe projecten


 

homeshopping.nl
lief.nl
schenking.nl
schoonheid.nl

 

InternetAdres,  van idee naar uitvoering

Multimedia en websites
InternetAdres produceert special interest projecten. Niet het medium of de techniek staat daarbij centraal maar de belevingswereld van de doelgroep. Klanten zullen de komende jaren steeds vaker zelf bepalen hoe, wanneer en op welke wijze zij in contact willen komen met aanbieders/ bedrijven. Internet zal daarbij een dominante en ondersteunende rol blijven spelen  naast mobiele communicatie (net zoals traditionele media zoals print, radio en TV).

Vanuit de interesse van de doelgroep wordt er één of meerdere formats bedacht waar niet alleen informatie over het onderwerp te vinden is, maar tevens aanbieders te raadplegen zijn die op dit gebied werkzaam zijn. Met aanvullende diensten wordt getracht een 1:1 contact te maken tussen prospects en aanbieders. Gebruikers worden gestimuleerd een gebruikersprofiel te definiëren zodat de bedrijven gericht aan relevante prospects informatie kan toesturen waar de doelgroep ook wat aan heeft zonder hier zelf om te vragen. (Bijvoorbeeld bij product innovaties.)

Van idee naar uitvoering
Omdat het medialandschap definitief is gewijzigd, moet ons inziens een nieuw project bekeken worden vanuit meerdere disciplines. Om die reden bestaat het team van Internetadres bestaat uit:

  1. Designers en grafisch vormgevers voor visuele communicatie
  2. programmeurs voor het tailor made maken van projecten
  3. project vertalers als brug tussen design en programmering
  4. webmachine en positionerings adviseurs
  5. een backoffice kantoor voor administratieve ondersteuning/ out sourcing van het beheer van websites van klanten
  6. een provider voor hosting en (internationale) domeinnaam registratie
  7. een domeinnaam en merkenjurist voor advies inzake merkregistraties en kwesties op het gebied van domeinnamen en merken
  8. marketingspecialisten en internetstrategen voor het ontwikkelen van Technisch en Functioneel Ontwerp van o.a. websites

De websites van InterneAdres kenmerken zich door hun onderscheidende design, de gebruiksvriendelijkheid, hoge positie bij zoekmachines en de bijzondere hoge snelheid waarmee de informatie wordt weergegeven. Om herhalingsbezoek te bevorderen worden de websites periodiek aangepast in verband met de wensen van de gebruikers.

 

 

Bezoek ook


 

autoband.nl
cabriolet.nl
homeshopping.nl
honing.nl
kauwgom.nl
koelcel.nl
lak.nl
legerdump.nl
lief.nl
pallet.nl
recreatie.nl
scheermes.nl
schenking.nl
schoonheid.nl
snorfiets.nl
startpage.nl
tuingereedschap.nl
vakantiehuis.nl
vakantiehuizen.nl

         


 
  lak.nl honing.nl pallet.nl autoband.nl legerdump.nl koelcel.nl snorfiets.nl
 
homeshopping.nl
homeshopping
 


E-commerce by Compra | InternetAdres 2007